tag:blogger.com,1999:blog-7028024154409449264.post1605074072579153067..comments2023-11-29T18:19:06.979+01:00Comments on COOKam i guštam: SarmaTanjahttp://www.blogger.com/profile/02581540667573209459noreply@blogger.comBlogger14125tag:blogger.com,1999:blog-7028024154409449264.post-75383430564588399172012-01-24T21:28:32.576+01:002012-01-24T21:28:32.576+01:00bulgur sam otkrila prije nekoliko godina i vrlo se...bulgur sam otkrila prije nekoliko godina i vrlo se udomačio u mojoj kuhinji, probala sam ga u punjenim tikvicama i paprikama, imam u planu i u sarmi<br />kod mene je isto uvijek velika količina, ne isplati se raditi sarmu za jedan obrok ;)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7028024154409449264.post-83878137346874857322012-01-19T16:04:35.899+01:002012-01-19T16:04:35.899+01:00Super sarma, rijetko radim sarmu, ali ću ju još je...Super sarma, rijetko radim sarmu, ali ću ju još jednom napravit ove zime i baš ću ovaj put s bulgurom.Dunjahttps://www.blogger.com/profile/00525972987968044855noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7028024154409449264.post-34390414275926231302012-01-19T14:30:44.779+01:002012-01-19T14:30:44.779+01:00baš mi je drago što je i vama dobra ideja s bulgur...baš mi je drago što je i vama dobra ideja s bulgurom, tnx na komentarima :)Tanjahttps://www.blogger.com/profile/02581540667573209459noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7028024154409449264.post-2902638762497229822012-01-19T14:26:48.721+01:002012-01-19T14:26:48.721+01:00tnx :)
kuhinjski prozor mi je ujutro baš osunčan.
...tnx :)<br />kuhinjski prozor mi je ujutro baš osunčan.<br />super za domaće meso.Tanjahttps://www.blogger.com/profile/02581540667573209459noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7028024154409449264.post-771031164630114282012-01-19T14:21:51.323+01:002012-01-19T14:21:51.323+01:00i ja sam kao mala odvajala kupus :lol
ovo s ribom ...i ja sam kao mala odvajala kupus :lol<br />ovo s ribom skroz zanimljivo zvući.Tanjahttps://www.blogger.com/profile/02581540667573209459noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7028024154409449264.post-77179094908652560502012-01-19T14:17:19.575+01:002012-01-19T14:17:19.575+01:00Mame su zakon! <3Mame su zakon! <3Tanjahttps://www.blogger.com/profile/02581540667573209459noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7028024154409449264.post-55990057417279359302012-01-19T14:16:04.990+01:002012-01-19T14:16:04.990+01:00za zapečenu sam čula da je jako fina, ali nisam ni...za zapečenu sam čula da je jako fina, ali nisam nikada takvu sarmu jela.Tanjahttps://www.blogger.com/profile/02581540667573209459noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7028024154409449264.post-50191640444415616492012-01-19T13:54:10.539+01:002012-01-19T13:54:10.539+01:00I kod nas je sarma uvek na stolu za vreme praznika...I kod nas je sarma uvek na stolu za vreme praznika. :) Nisam veliki ljubitelj (ja pojedem nadjev, a kupus ostavim, pa me mama kritikuje :)), ali postujem to jelo... Jela sam sarmu i sa sojinim ljuspicama umesto mesa i sa mlevenom dimljenom ribom... Uvek je dobra... :) Odlicna ideja da se upotrebi bulgur umesto rize... :)Mimihttps://www.blogger.com/profile/03470793036477734895noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7028024154409449264.post-50662667667270134762012-01-19T10:11:22.536+01:002012-01-19T10:11:22.536+01:00Ovo za bulgur je super ideja, moze samo biti jos u...Ovo za bulgur je super ideja, moze samo biti jos ukusnije. SuperGordanahttp://kuhinjskeprice.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7028024154409449264.post-36884987412889262442012-01-18T17:01:06.773+01:002012-01-18T17:01:06.773+01:00Ah, sarma, dočeka me uvijek u predblagdansko vrije...Ah, sarma, dočeka me uvijek u predblagdansko vrijeme, nikada samo za jedan obrok, a po tome je i specijalna :) Ova tvoja verzija s bulgurom mi se jako dopada :)Majahttps://www.blogger.com/profile/13072837464623351994noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7028024154409449264.post-82821747173826771692012-01-18T15:53:23.385+01:002012-01-18T15:53:23.385+01:00Super su mi fotke iz kolaža onako osunčane.
U nad...Super su mi fotke iz kolaža onako osunčane. <br />U nadjev za sarmu uvijek stavljam jaje, a obavezne su kobasice i panceta iz vlastitog uzgoja.What's for dessert?https://www.blogger.com/profile/00441694518345606700noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7028024154409449264.post-65774784452818994092012-01-18T10:58:31.925+01:002012-01-18T10:58:31.925+01:00Jako mi se sviđa to što si zamijenila rižu bulguro...Jako mi se sviđa to što si zamijenila rižu bulgurom. Mi ga obožavamo i riža nam je pala totalno u drugi plan od kad smo ga rpobali. Mi sarmu isto jako volimo, ali ja nisam ta koja ju priprema. Moja mama je majstorica i ona skuha ogromni lonac sarme. Pola dobijemo mi, pola ostane njima :D Baš mi je jutros dostavila friško kuhanu, baš joj se veselim :)Monikahttps://www.blogger.com/profile/01302821028867907345noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7028024154409449264.post-15609314537211228062012-01-18T10:33:28.246+01:002012-01-18T10:33:28.246+01:00Udavila bih se u sarmi! Uz pogaču i kiselo mleko,n...Udavila bih se u sarmi! Uz pogaču i kiselo mleko,ne znam da stanem.Tvoja je super!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/01649058055110663951noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7028024154409449264.post-3101034382535543382012-01-18T10:27:37.929+01:002012-01-18T10:27:37.929+01:00Danas kuvam sarmu. neverovatno kako sam se mrštila...Danas kuvam sarmu. neverovatno kako sam se mrštila kao mala kada je sarma bila na repertoaru, ali evo godinama ukusi se menjaju pa sam je i ja zavolela. Doduše ja stavim u fil i slaninicu sitno seckanu i nakrcam je sa suvim mesom i obavezno nakon kuvanja zapečem da ima koricu a bolje je kad se prebaci u neki širi pleh pa da se sve sarme zapeku lepo. Klasik ostaje klasik.J e l e n ahttps://www.blogger.com/profile/12855049605352826497noreply@blogger.com