tag:blogger.com,1999:blog-7028024154409449264.post7003847337247260088..comments2023-11-29T18:19:06.979+01:00Comments on COOKam i guštam: Kremasti medTanjahttp://www.blogger.com/profile/02581540667573209459noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-7028024154409449264.post-70550802611996917462012-07-12T11:09:15.242+02:002012-07-12T11:09:15.242+02:00I ja bi ovo probala :). Trebam samo još kristalizi...I ja bi ovo probala :). Trebam samo još kristaliziran med.....Izgleda jako fino :).Cinnamon and Thymehttps://www.blogger.com/profile/07902026136732814582noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7028024154409449264.post-58625395143693474722012-07-08T00:21:23.175+02:002012-07-08T00:21:23.175+02:00hvala na ideji, baš ću probati <3hvala na ideji, baš ću probati <3Tanjahttps://www.blogger.com/profile/02581540667573209459noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7028024154409449264.post-70233051581206324762012-06-30T16:50:19.650+02:002012-06-30T16:50:19.650+02:00kremasti med je odličan, ja ga radim često, a još ...kremasti med je odličan, ja ga radim često, a još ako u njega umiksaš neke dodatke (čokolada mi je favorit) dobiješ još jedan odličan proizvod, iako je i sam kremasti med predobarAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7028024154409449264.post-52420030748284574312012-06-30T16:32:33.760+02:002012-06-30T16:32:33.760+02:00Da :)
Idealan je kao namaz za kruh jer je gušći i ...Da :)<br />Idealan je kao namaz za kruh jer je gušći i kremastiji od onog standardnog, tekućeg meda.Tanjahttps://www.blogger.com/profile/02581540667573209459noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7028024154409449264.post-54803353595388233362012-06-30T16:31:14.036+02:002012-06-30T16:31:14.036+02:00Mi smo ti veliki potrošači meda i ova ideja mi je ...Mi smo ti veliki potrošači meda i ova ideja mi je sjajna kao odmak od svakodnevnog.Tanjahttps://www.blogger.com/profile/02581540667573209459noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7028024154409449264.post-13095146860387864782012-06-30T16:28:32.586+02:002012-06-30T16:28:32.586+02:00Probaj, zapravo začas dobiješ nešto novo i fino od...Probaj, zapravo začas dobiješ nešto novo i fino od nečega starog i poznatog ;)Tanjahttps://www.blogger.com/profile/02581540667573209459noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7028024154409449264.post-66562823107064864132012-06-30T13:43:05.280+02:002012-06-30T13:43:05.280+02:00Izgleda jako jako fino, nisam nikada probala, a ba...Izgleda jako jako fino, nisam nikada probala, a baš bi volila...Nadahttps://www.blogger.com/profile/00810751807543530793noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7028024154409449264.post-73346211632369647142012-06-30T11:08:58.490+02:002012-06-30T11:08:58.490+02:00stvarno odlično izgleda, baš mi je drago što si ga...stvarno odlično izgleda, baš mi je drago što si ga radila i što ste uživali u njemu!Bite my cakehttps://www.blogger.com/profile/12897863855831863286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7028024154409449264.post-82172654511602752572012-06-30T10:06:24.945+02:002012-06-30T10:06:24.945+02:00Bijeli med djeluje toliko nestvarno, ali svakako b...Bijeli med djeluje toliko nestvarno, ali svakako bi ga vrijedilo probati.What's for dessert?https://www.blogger.com/profile/00441694518345606700noreply@blogger.com